wenkbrauwen epileren breda
Schoonheidssalon Tara Made Breda.
Daarbij vind ik het ook belangrijk om u te laten ontspannen, want stress uit zich en dat zorgt ervoor dat uw huidconditie er op achteruit gaat. Mijn salons bevinden zich in Made en Breda. Ik hoop u snel te kunnen ontvangen bij Schoonheidssalon Tara. Bekijk hieronder de foto's' om een indruk te krijgen. In Schoonheidssalon Tara wordt gewerkt met de producten van het merk Extenso. Deze producten zijn.: zorgvuldig geselecteerd op ingrediënten. rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. en bevatten geen overbodige. Voor de make-up behandelingen gebruikt Schoonheidssalon Tara producten van het merk Golden Rose. Schoonheidssalon Tara verkoopt ook producten van Extenso en Golden Rose voor thuisgebruik. Wilt u meer weten over het merk Extenso of Golden Rose? Neem dan gerust contact op met Schoonheidssalon Tara. Basic Facial Treatments. Special Facial Treatments. Hand Foot Treatments. WENKBRAUWEN EN WIMPERS.
Warmtepompboilers
Wimpers en wenkbrauwen verven in Breda? Simone's' Beautysalon.
Simones Beautysalon voor het professioneel verven van wimpers en wenkbrauwen in Breda. Bent u op zoek naar een professionele behandeling om uw wimpers of wenkbrauwen te laten verven in Breda? Dan bent u bij Simones Beautysalon aan het juiste adres!
groepsaankoop zonnepanelen west vlaanderen
Wimpers en/of wenkbrauwen verven in Breda: Boek direct online! Treatwell.
Ze zijn gespecialiseerd in het verwijderen van ontsierende wratjes, bloedvaatjes, elektrisch epileren en voetreflexmassage. De salon is aangesloten bij ANBOS. Verven wimpers en wenkbrauwen. Toon alle services. Niet gevonden wat je zocht? Pas de filters aan om meer salons te vinden.: 5 kms vanaf Breda.
taxi luchthaven brussel
Epileren met draad Breda Harriëts salon.
Epileren met draad voor gezichtsontharing in Breda. Wilt u graag uw wenkbrauwen professioneel laten epileren met draad in Breda? De specialisten van Harriëts Salon staan voor u klaar om uw donshaartjes te verwijderen en zo strakke en mooie wenkbrauwen te creëren.
Epileren ontharen in Breda VIP Cosmetics.
Omdat de haren met wortel en al verwijderd worden, duurt het langer voor ze weer terug zijn. Bovendien komen de haartjes fijner en dunner terug. Je kunt bij VIP Cosmetics in Breda terecht voor het ontharen en epileren van gezichtshaar, zoals je wenkbrauwen.
Epileren op Oosterse wijze met touwtje MOOI HAAR Breda.
Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Epileren op Oosterse wijze. Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden. Wij werken met.: Dé Kapper van Breda MOOI HAAR 2016.
Index.
Wenkbrauwen epileren 6.50. Wenkbrauwen verven 3.50. Wenkbrauwen epileren verven 8.50. Wimpers verven 7.50. Wimpers en wenkbrauwen verven 10.00. Basis behandelinge: Reinigen, scrub, vapazone en een masker 45 min. Luxe behandeling: Reinigen, scrub/peeling, vapazone, masker, onzuiverheden verwijderen en een relaxing massage 60 min.
Wenkbrauwen epileren of threaden in Breda: Boek direct online! Treatwell.
Pas de filters aan om meer salons te vinden.: 5 kms vanaf Breda. 10 kms vanaf Breda. 20 kms vanaf Breda. xml version1.0" encodingUTF-8" standaloneno? Advies nodig over Wenkbrauwen epileren of threaden? Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide!

Contacteer ons

Meer resultaten voor wenkbrauwen epileren breda