wenkbrauwen epileren tilburg
EM-Brow Welkom bij Studio Zina Reeshof Tilburg.
Verven van wimpers en wenkbrauwen. Epileren met een touwtje. Ik ben op vrijdag aanwezig in Studio Zina. Om een afspraak te maken kun je bellen naar 06 46 33 49 11. 5045 NG Tilburg. T 06 85 55 05 89.
lenen
Benefit Brow Bar in Tilburg: mijn review.
Ik liet in Kuala Lumpur voor het eerst mijn wenkbrauwen waxen bij Benefit en was daar toen zo over te spreken dat ik snel een vervolgafspraak maakte. Dit keer bij Douglas in Tilburg, waar een Benefit-counter zit. Bij de Brow Bar van Benefit kun je terecht voor alles omtrent je wenkbrauwen: epileren, verven en waxen.
SEO Page Optimizer France
Wenkbrauwen epileren of threaden binnen 3.0 km van Goirle, Noord-Brabant Treatwell.
Najets Hairstudio, gevestigd aan de Telefoonstraat in Tilburg, is een veelzijdige kapsalon. Zo kun je naast het genieten van een fijne knip en kleurbeurt ook behandelingen als het epileren en verven van de wenkbrauwen èn een manicure ondergaan. Let op, de nagelbehandeling kan alleen op maandag plaatsvinden.
pizza valentino
Behandelingen.
Wenkbrauwen verven: 900., Full Browmania treatment Shaping, threading, trimming, tweezing, waxing, tinting 3500., Threading epileren met touw: Bovenlip 700, Hele gezicht 1500., Shellac kleur 2250., Shellac french manicure 2500., nieuwe Shellac behandeling 250., Shellac is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een aparte categorie. De nieuwste techniek op nagelgebied. Geen normale nagellak, maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Met shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen afgebladderde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglans nagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. Volg Wimperextensions Tilburg en de salon CL Lashes and Beauty op de sociale netwerken en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!
https://www.groepcaenen.be/nl/te-koop
Schoonheidssalon Annabell Beauty Center.
Harsen of epileren wenkbrauwen. Verven wimpers of wenkbrauwen. Verven wimpers en wenkbrauwen. Harsen bovenlip of kin. Harsen bovenlip en kin. Harsen volledig gezicht. Harsen volledige armen. Harsen hele benen bikinirand. Harsen rug en schouders. Bel direct voor een afspraak! 013 73 70 271. Annabell Beauty Center. Welkom in onze veelzijdige Beauty Center waar een klant niet alleen gehoord maar ook verwend wordt. Met meer dan 11 jaar ervaring en ons unieke All in One concept gericht op de vrouw /man of kind kunnen wij ons onderscheiden van andere kapsalons. / Kies uw aanhef. Annabell Beauty Center. 5044 JJ Tilburg.
Schoonheidssalon in Tilburg Schoonheidssalon Wendy.
Gezichtsbehandelingen Extra Aanvullende Behandelingen Lichaamsbehandelingen Ontharing Wimpers en wenkbrauwen verven. Bel ons op 06 27127000 of maak een afspraak. Verstikte, futloze huid. Normale, gemengde huid. Over de salon. Extra Aanvullende Behandelingen. Wimpers en wenkbrauwen verven. Welkom bij Schoonheidssalon Wendy in Tilburg.
Eden Lash Brow Perfecte wimpers en wenkbrauwen.
Je kunt bij ons terecht voor de mooiste one by one of volume wimperextensions in 15 verschillende technieken, perfecte wenkbrauwen door middel van epileren met touw, harsen, verven, wenkbrauwextensions en wenkbrauw make-up, prachtige looks door onze top visagist, ontspannende schoonheidsbehandelingen en massages, permanente make-up, lekker shoppen in onze beauty store met de hipste make-up merken en een heerlijk kopje koffie in onze Nespresso Bar. We beschikken over maar liefst 7 wimperbedden en zijn daarmee de wimperextensions specialist van Tilburg.
Wenkbrauwen epileren of threaden in Tilburg: Boek direct online! Treatwell.
Toon alle services. Najets Hairstudio, gevestigd aan de Telefoonstraat in Tilburg, is een veelzijdige kapsalon. Zo kun je naast het genieten van een fijne knip en kleurbeurt ook behandelingen als het epileren en verven van de wenkbrauwen èn een manicure ondergaan.

Contacteer ons

Zoeken naar wenkbrauwen epileren tilburg