wenkbrauwen epileren antwerpen
BAR Brows, Microblading, Wax, Brow.Wax.Gallery.
Vanaf April: Pop-up Knokke. Wij zijn een hippe en one-of-a-kind Brow Bar op t Zuid in Antwerpen. Hou jij van mooi geshapete wenkbrauwen of gladde benen en oksels? Wordt je graag persoonlijk en met de nodige zachte hand verzorgd? Hou je van een warm en modern interieur waar je je direct welkom voelt? Dan is Brow Wax Bar dé place to be. Niet alleen kan je hier terecht voor een professionele aanpak die. je de meest fantastische wenkbrauwen bezorgt, ook garanderen wij het gebruik van kwaliteitsvolle producten en een lang blijvend resultaat. Wij waxen en shapen met de nodige kennis en passie. Maar het meest van al bieden wij je een ervaring waar je met een lach binnen én buiten stapt. Sinds juni 2016 zijn wij een vaste en gevestigde waarde. En misschien shapen wij binnenkort ook JOU! Hoe gaan we van start: Het enige waar jij voor moet zorgen is dat wij genoeg haartjes hebben om je een mooi resultaat te geven, daarom is het best voor je afspraakje bij ons 3-4 weken niet te epileren aan je wenkbrauwen.
charleroi airport zaventem
Mooie wenkbrauwen accentueren je ogen.
Bij Studio A Beauty Care epileren we je wenkbrauwen met pincet omdat we vinden dat we op die manier heel precies te werk kunnen gaan. Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking.
autolening simulatie
WENKBRAUWEN MET WAW'-EFFECT' CIZZO.
Hoewel vroeger de trend was om de wenkbrauwen sterk te epileren, krijg ik vandaag nog oudere dames over de vloer met volle wenkbrauwen. Ik zie nu pas sinds 2012 dat vrouwen vandaag voor vollere wenkbrauwen kiezen. Zeker sinds Cara Delevingne in beeld is verschenen.
chiptuning
Wenkbrauwen, Gezichtsbehandeling in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Er zijn verschillende manieren om uw wenkbrauwen te laten shapen. Vele salons in Antwerpen bieden deze behandeling aan door middel van een touwtje, pincet, harsen of wanneer u helemaal geen omkijken naar uw wenkbrauwen wilt hebben met permanente make-up. In Antwerpen kan het allemaal.
Beauty Lounge Antwerpen Wilrijk Aartselaar.
Wenkbrauwen Diensten 2dehands.be.
actie prijs 125, bijwerking na 6 weken inbegrepen. 21 maart 2018 0943: Heusden-Zolder. wenkbrauw en wimper behandelingen. wilt u graag uw wenkbrauwen of wimpes laten verven of wenkbrauwen laten epileren of waxen of een wimperlifting? 20 maart 2018 1654: Antwerpen Borgerhout.
House Of Brows House Of Brows.
House of Brows is de eerste brow bar in België, gelegen in hartje Antwerpen, dat zich met hart en ziel specialiseert in wenkbrauwen. Wij doen dan ook niets anders dan wenkbrauwen perfectioneren. Er wordt uitsluitend met de threading techniek gewerkt om de wenkbrauwen te modelleren.
Getest: House of Brows.
Mijn borstelige wenkbrauwen ondergingen de test.: Sommige kids spelen met Lego, anderen met computergames en nog anderen zijn dan weer bezeten door wenkbrauwen. Al van jongs af aan leerde eigenares Myriam de kunst van threading lees: epileren met een touwtje en droomde ze van een eigen wenkbrauwhuisje. Zoveel jaren later is het eerste wenkbrauwsalon in Antwerpen een feit.
Threading / Epileren, Ontharen in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
De Vrièrestraat 47, 2000, Antwerpen. De Vrièrestraat 47, 2000, Antwerpen. Epileren en verven wenkbrauwen. Epileren bijwerken wenkbrauwen. Epileren nieuwe vorm wenkbrauwen. 15 30 min. Harsen voordeel combi's.' 45 75 min. De beste Ontharen IPL salons Threading / Epileren in Antwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar wenkbrauwen epileren antwerpen?