wenkbrauwen epileren veenendaal
Prijslijst Arab Style.
Wenkbrauwen epileren en wimpers verven. Gezicht wenkbrauw epileren. Avond make up. Avond make up zonder contour. kapsel Make up Jurk met sieradenset goud of zilver. Aan de huid aangepaste crème. Alles van Basic. Alles van Basis Plus. Taksita Marokkaanse jurken en gala jurken. Wij zijn gespecialiseerd in dames haarstijlen, epileren, make up en gezichtsbehandelingen. Naast het opmaken bieden wij ook prachtige jurken aan. Bekijk onze prijzenlijst. Daar waar de meeste schoonheidssalons het hogere marktsegment najagen, hebben wij gekozen voor no nonsens. In een prettige ambiance moet je echt goed geholpen worden, zonder dat dit perse veel geld of tijd hoeft te kosten. Zandstraat 31, 3901CJ Veenendaal.
vendome
Schoonheidssalon Prijslijst.
Make-up aan huis. Make-up op de trouwdag aan huis. Vóór 8.00 uur en/of buiten Veenendaal rekenen wij een extra toeslag. Dit arrangement kunt u aanvullen met.: Mini Manicure Striplac. Rug en schoudermassage. Als Massage basic. Rug en schoudermassage. Wimpers wenkbrauwen epileren.
Charleroi Airport Parking
Brow Bar Wenkbrauwen Veenendaal Markanti Hair Beauty.
Blow Dry Bar. Kom langs in onze gloednieuwe Brow Bar in Veenendaal! Mooie wenkbrauwen zijn hot. Met de juiste vorm kunnen jouw wenkbrauwen ervoor zorgen dat je er elke dag stralend en jonger uitziet. Wenkbrauwen die aansluiten op jouw gezichtsvorm zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag. Daarom beginnen wij altijd met een analyse van de vorm en symmetrie van je gezicht. Analyse vorm gezicht en wenkbrauw. Uittekenen van de vorm Shapen. Kleuren: verven of pigmenteren Henna van de wenkbrauw. Waxen of epileren.
lenen
Uw schoonheidssalon in Veenendaal Liana's' House of Beauty.
Bent u op zoek naar een leuk cadeau? Kom langs in ons schoonheidssalon in Veenendaal. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een uniek cadeau. N.B: wilt u een afspraak annuleren, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen.
audio versterkers
Prijslijst schoonheidssalon Veenendaal Liana's.'
Verven wimpers en wenkbrauwen en epileren. t Veense uurtje. 15 minuten nek en schoudermassage. Haren wassen en föhnen. Een manicure to go. U kunt t Veense uurtje altijd uitbreiden met een langere massage of heerlijke rugpakking aangepast op het seizoen, of even heerlijk het haar in model laten knippen of de nagels laten voorzien van een mooie nagellak.
Kapper Veenendaal Markanti Hair Beauty Veenendaal.
Ga voor een nieuw trendy kapsel, een ontspannend hoofdmassage en de perfecte wenkbrauwen, wimpers en make-up. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en leggen je volledig in de watten. Een bezoek aan kapsalon Markanti is meer dan even naar de kapper, het is een beleving. We zien u graag in onze kapsalon in Veenendaal!
Prijslijsten Praktijk voor Huidverbetering Thilda Veenendaal.
Wenkbrauwen epileren en verven met Henna. Bovenlip en kin harsen. Gehele benen harsen. Bruids arrangement bestaande uit een gezichtsbehandeling, proefmake-up, manicure op de avond voor de grote dag en make-up op de grote dag zelf bij u thuis. Handverzorging met paraffinebad. Make-up op uw locatie binnen Veenendaal.
On Fleek Wenkbrauwstudio: dé Brow Bar van Veenendaal!
Je wenkbrauwen altijd on fleek! SIMPLY ON FLEEK. Intake, shapen, waxen, epileren, bijknippen, stylen. TOTALLY ON FLEEK. Intake, shapen, waxen, epileren, bijknippen, verven, stylen. Verven met henna: EUR 750., MEN ON FLEEK. Intake, shapen, epileren, bijknippen. Met onze salon midden in de Hoofdstraat van Veenendaal werken wij zonder afspraak; je kunt tijdens of na het winkelen gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor wenkbrauwen epileren veenendaal