wenkbrauwen epileren zwolle
HAIR PLAZA kapper in Hattem amp; Zwolle.
Wij hebben in onze salon in Zwolle een BROW specialist die gespecialiseerd is in het perfectioneren van de wenkbrauwen. Zij maakt van uw eigen wenkbrauwen de perfecte wenkbrauwen door deze te harsen, epileren, verven met verschillende methodes en in te kleuren met een speciale wenkbrauw poeder.
SEO optimalisatie
Dé schoonheidssalon van Zwolle omstreken! Cosmonde.
Maak een afspraak in onze beautysalon. Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Geniet bij ons van diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, laat een permanente make-up zetten of breng een bezoekje aan onze kapper. Er is zó veel mogelijk!
lamp
NHM Beauty Creator Schoonheidssalon in hartje Zwolle.
Uw schoonheidssalon voor uiterlijke verzorging in Zwolle. NHM Beauty Creator is een professionele schoonheidssalon aan huis in Zwolle centrum. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals.: Wimpers en wenkbrauwen verven. Visagie en bruidsmake-up.
leasen
Dermalounge beauty center Schoonheidssalon in Zwolle, Overijssel Treatwell.
Met verven wimpers of wenkbrauwen. Met verven wimpers en wenkbrauwen. Verven wimpers of wenkbrauwen. 15 min 30 min Toon beschrijving. Met epileren wenkbrauwen. Verven wimpers en wenkbrauwen. 30 min 45 min Toon beschrijving. Met epileren wenkbrauwen. Verven met henna wenkbrauwen.
inktpatronen
Tarieven Schoonheidssalon Your Natural Beauty Zwolle.
Deze behandeling begint met een huidanalyse waarna een behandelplan wordt gemaakt. Advies op maat. Advies voor het zelf aanbrengen verschillende looks. Make-up op locatie. Passend make-up advies. Op locatie in Zwolle. Bij locatie buiten Zwolle, prijs in overleg. Massage 30 minuten.
beautystudiozwolle PRIJZEN.
Wenkbrauwen wimpers verven. Kin bovenlip harsen. Deelmassage per 20 minuten. Rugpeeling en verzorging. Gehele benen harsen. Gehele armen harsen. Voetmassage 30 minuten. Permanente ontharing IPL. per 10 minuten. Total body behandeling. Eye-liners boven óf onder. Eye-liners boven en onder. BEAUTY STUDIO ZWOLLE MENNO VAN COEHOORNSINGEL 2A 8011 XA ZWOLLE 06 23 18 68 91.
Epileren met touw Hair By Christine.
Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd worden in een strakke lijn. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het touwtje dat onze schoonheidsspecialisten gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. Daarmee shapen we je wenkbrauwen heel nauwkeurig in de vorm die het beste bij je gezicht past. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes snel en pijnloos. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. 038 767 6044. 8011 KA Zwolle.
Salon Santari Threading epileren en verven van wenkbrauwen Zwolle.
Wimpers en wenkbrauwen verven en wenkbrauwen epileren/threading Zwolle. The finishing touch of a natural look! Uw wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Draagt u liever geen mascara of een wenkbrauwproduct, gaat u op vakantie of zijn uw wenkbrauwen of wimpers lichter dan u zou willen? Dan is het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen wellicht wat voor u. Het verven van wimpers en wenkbrauwen zorgt voor een sprekende uitstraling en meer expressie. Met speciale producten van ReflectoCil verf ik uw wimpers en/of wenkbrauwen. Ideaal, want het blijft 3 tot 6 weken zitten zonder dat u make-up hoeft te gebruiken en het vervaagt geleidelijk aan weer. Overigens mag er wel gewoon make-up aangebracht worden wanneer u dit wenst. Wellicht voor volume, maar voor de kleur hoeft het zeker niet. Ideaal voor op vakantie, wanneer u een beroep uitoefent waarbij u geen make-up mag dragen of wanneer u lichte/blonde haren heeft. U kunt uw wenkbrauwen ook mooi in vorm laten brengen door middel van Threading epileren met touw.
Wax Beauty.
Plan online je afspraak. Apeldoorn, Deventer, Enschede, Zwolle. Maak een afspraak. Overzicht van behandelingen en prijzen. Bij Beauty Brows gaan we uit van jouw natuurlijk wenkbrauw lijn. Dat doen we door te kijken naar de botstructuur van je neus, jukbeenderen en ogen. We creëren een wenkbrauw die past bij jouw gezicht. Bij Beauty Brows beheersen we verschillende technieken om je wenkbrauw te stylen: waxen, threading epileren met draad, epileren met pincet, knippen en trimmen. Welke technieken we toepassen hangt af van jouw wenkbrauwen en je huid.

Contacteer ons

Op zoek naar wenkbrauwen epileren zwolle?