wenkbrauwen laten epileren douglas
Wenkbrauwen laten doen ervaringen? Girlscene Forum.
Ik heb dus geen goede ervaringen, maar dat zal ook wel per persoon verschillen. Al moet ik wel zeggen dat m'n' moeder het al bij 3 salons heeft laten doen en nog nooit echt tevreden is weggegaan. In mijn ervaring halen ze vaak teveel weg met epileren. Ik doe het ook veel liever zelf. Nu heb ik ook makkelijke wenkbrauwen waarbij alleen wat verdwaalde haren hoeven te worden geepileerd, vind de vorm wel prima. Reactie 14 Gepost op: 25 september 2015, 111824.: Ik raad je aan om naar de Benefit brow bar te gaan bij Douglas!
argenta
Naar de Benefit Brow Bar voor een wenkbrauwbehandeling Beautyscene.
In Nederland vind je de producten van Benefit exclusief bij Douglas, in alle filialen waar ze Benefit verkopen vind je ook de bekende Brow Bars waar je je wenkbrauwen kunt laten doen" hier vind je alle filialen Ik ben in het Douglas filiaal aan de Lijnbaan in Rotterdam geweest, daar had ik een afspraak met Anouka, de Nation Brow Artist van Benefit!
ghent
Rosalyn kreeg de Anastasia treatment Girlscene.
Dat laat ik ook altyd doen!: By de douglas!: Je verneemt haast niets van het harsen en zit zooó mooi in model! 8 jaar geleden nanie14. Ik wax mijn wenkbrauwen altijd met hars. Heel effectief en doet geen pijn. 8 jaar geleden IPodAddict. ze is nog wel een beetje rood maar wel supermooi! maar gaat dat er niet vet snel af? die donkere kleur. 8 jaar geleden linsey1989. Ik wil niet veel zeggen maar ze zijn ongelijk blink.: 8 jaar geleden blondxx. 8 jaar geleden x_Maaiikeee_x. 8 jaar geleden stephanie. 8 jaar geleden Inge. ik heb al donker bruine wenkbrauwen van mezelf en ze waren eerst heeeel lang gelededen dik en lelijk, nu heb ik het al jaren in een mooi model laten epileren door de schoonheidsspecialisten.
pizzakraam
Mini-interview: Anastasia Soare Beautylab.nl.
Voor 25 kon ik mijn wenkbrauwen laten shapen bij de Douglas. Hoe ik dit heb ervaren kun je hier teruglezen. Na afloop van de treatment schafte ik een brow kit aan inclusief wenkbrauwpoeder, de befaamde wenkbrauw-mallen, een highlighter en wenkbrauwwax.
3 maanden
Brow Treatment bij Parfumerie Douglas Thuisleven.com.
Nee, ik heb nog nooit iets aan mijn wenkbrauwen laten doen. Like Liked by 1 persoon. 9 april 2017 om 0942.: Dank je wel, na twee weken heb ik nog steeds geen omkijken naar mijn wenkbrauwen. 9 april 2017 om 1014.: Wat een verschil zeg. Ik vind het een geweldig initiatief dat er zoiets opgezet is. Ik laat mijn wenkbrauwen een keer in de zoveel tijd door mijn zus epileren en die vindt dat natuurlijk geweldig om te mogen doen Ik vind de prijzen op zich wel meevallen op het epileren van de wenkbrauwen na dan.
Anastasia Brow Treatment Cynthia.
te nep vind ik het altijd. Beetje natuurlijker vind ik mooier wel nog epileren, maar minder strak en getekend. michèle 9 jaar geleden. alleen jammer dat we in belgie geen douglas hebben en speciaal naar nl rijden om mn wenkbrauwen te laten doen vind ik er ook wat over haha.
Wenkbrauwen bij douglas.nl.
Ze geven het gezicht expressie en laten ogen groter lijken. Eén ideale wenkbrauw voor iedereen is er niet. Een wenkbrauw is perfect wanneer deze bij uw gezichtsvorm en wenkbrauwvorm past. Douglas-medewerkster Kristin Vogel toont bij model Theodora hoe u perfecte wenkbrauwen creeërt. 1.Kam allereerst uw wenkbrauwen met een borsteltje in de gewenste richting. Als er nog kleine haartjes onder uw wenkbrauwen zitten, kunt u deze met een pincet verwijderen. Verwijder haartjes nooit aan de bovenkant en haal nooit teveel haartjes weg, dit doet afbreuk aan het natuurlijke uiterlijk van de wenkbrauw. Fijne wenkbrauwen en minder volle delen van uw wenkbrauw, kunt u bijtekenen met een wenkbrauwpotlood of poeder. De kleur mag maximaal twee tinten donkerder zijn dan uw natuurlijke kleur. Probeer uw wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk op te vullen. 3.Fixeer uw wenkbrauwen met een transparante of gekleurde wenkbrauwgel. Zo blijft uw wenkbrauw perfect in vorm. 4.Minimale inspanning, maximaal resultaat. Uw wenkbrauw geeft uw gehele gezicht direct meer uitstraling. Douglas Beauty Tools.

Contacteer ons

Meer resultaten voor wenkbrauwen laten epileren douglas