wenkbrauwen waxen of epileren
Harsen / Epileren Cynthia.
Harsen / Epileren. Er zijn twee bekende mogelijkheden om je wenkbrauwen bij te werken: harsen en epileren. Je kan het ook met touwtjes doen of het laten laseren, maar ik heb het nu alleen even over de meest gangbare methodes.
bikinilijn
Wenkbrauwen epileren met touw Esthetic Health.
Het verwijdert haartjes met wortel. Zelfs fijne haartjes kunnen direct mee-geëpileerd worden. Epileren gaat een stuk sneller dan met een pincet. Het is beter voor de huid dan harsen of waxen. Het brengt wenkbrauwen beter in vorm. Haartjes blijven langer weg.
Autoverzekering
Wenkbrauwstyling: meer dan epileren bij Mrs.Highbrow.
Het is een tijdrovend klusje om een hele wenkbrauw met pincet te epileren. Je kunt niet zo strak werken als met wax of draad. Niet alleen waxen of threaden zorgt voor perfecte wenkbrauwen. Met wenkbrauwverf kun je de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk.
SEO
Wenkbrauwen waxen de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Met dikke, zware en bushy wenkbrauwen is niets mis, maar door te waxen en het bijwerken van het gebied rondom de wenkbrauwen zul je zien dat je een open en sprekende blik krijgt. Dus geen strakke, dunne potloodlijnen, maar een clean finish. Het voordeel van warme wax of warme hars is dat het goedje aan de haren hecht en dus niet aan de huid. Voor je het weet, is de behandeling weer voorbij en heb je mooie wenkbrauwen die goed bij je gelaat passen. Deel dit artikel Tweet. Wenkbrauwen epileren of threaden.
gepolierde beton herstellen
Zo slecht is het om je wenkbrauwen te epileren Style Nina HLN.
In sommige gevallen kan dat leiden tot de vorming van littekens waardoor het haar niet kan teruggroeien. Probeer de schade te beperken door je wenkbrauwen voordien met wat vaseline in te smeren. En ga voor een zachte aanpak. Infecties en ingegroeide haren. Epileren houdt in dat je de huid als het ware traumatiseert, enige irritatie, roodheid en zwelling zijn dus te verwachten. Af en toe kan dat echter ook leiden tot ingegroeide haren en infecties. Om dat te voorkomen steriliseer je best je pincet door ze met warm water en zeep te wassen. Trek de haartjes ook altijd uit volgens de groeirichting om ingegroeide haren te voorkomen. Door het epileren kan de huid ontsteken. Meestal verdwijnt die ontsteking na verloop van tijd, maar dat kan ook anders uitdraaien. Wanneer de ontsteking niet wegtrekt, laat ze immers een donkere vlek achter. Om je huid sneller weer egaal te krijgen, gebruik je best een zonnecrème met SPF 30 of hoger.
Epileren, waxen of beter niet? Beautyblog Proud2bme.
Epileren met een pincet kan er namelijk voor zorgen dat het haarzakje zodanig beschadigd wordt dat er geen haartjes meer terug zullen groeien. Probeer jouw wenkbrauwen dus genoeg tijd te geven om bij te komen en wissel het epileren desnoods af met waxen of het epileren met een draadje.
Wenkbrauwen epileren of threaden de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Bovendien is deze manier van epileren zeer precies en snel en kan je met touw zelfs de allerkleinste haartjes moeiteloos verwijderen. Met mooie wenkbrauwen accentueer je je sterke kenmerken en met waxen creëer je die strakke wenkbrauwen. Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen. Wimpers en/of wenkbrauwen verven. Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden.
Epileren, waxen en harsen.
Het epileren van wenkbrauwen kun je het best eerst een keer door de schoonheidsspecialiste of iemand anders met ervaring laten doen. Wanneer je de wenkbrauwen niet goed epileert, kunnen deze blijvend van vorm veranderen. Epileer daarom ook alleen de haartjes aan de onderkant van de wenkbrauwen. Zo doet een schoonheidsspecialiste het ook. Of laat het eerst een keer goed doen door een professional en werk het daarna zelf steeds bij als er haartjes terugkomen. Harsen en waxen.
Wenkbrauwen epileren of waxen? Kruidvat BLOG.
Zelfs al draag je helemaal geen make-up, als je je wenkbrauwen mooi in shape hebt, zie je er al goed uit. Maar kun je beter epileren, waxen of ga je voor epileren met draad? We vertellen je er alles over.

Contacteer ons

Resultaten voor wenkbrauwen waxen of epileren