wenkbrauwen epileren nijmegen
Hair and More Nijmegen.
Epileren met draad is ook een methode, het is sneller en minder pijnlijk. Het is al een hele oude traditie uit midden oosten. Ook harsen is in feite een vorm van epileren. Epileren met draad. Copyright 2010 Hair More NIjmegen.
lening
Make Up Nijmegen Centrum Salon de Spiegel en Welzijn.
Voor uw make-up, gezichtsbehandelingen en gelnagels, kom dan naar Nijmegen Centrum. Onze salon staat voor kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De klant staat bij ons altijd centraal. In onze aparte welzijnruimte kunt u terecht voor. epileren wenkbrauwen/bovenlip/wangen, met touwtjes of pincet. wimpers en wenkbrauwen verven.
lamp
Selda's' Hairfashion De beste kapsalon van Nijmegen. Een nieuw kapsel voor een betaalbare prijs.
Onze kapsalon is gevestigd in de Malvert in Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor onder andere.: EPILEREN MET DRAAD. Om een afspraak te maken kunt u gewoon even bellen of bij ons binnenlopen. Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht.
wagen leasen
Wenkbrauwen epileren Nijmegen Marina van Erp.
Het op de juiste manier epileren van de wenkbrauwen is erg belangrijk voor uw gezichtsuitdrukking. Wij creëren natuurlijke wenkbrauwen die echt bij u passen. Bij het epileren van uw wenkbrauwen in Nijmegen adviseren wij u hoe u uw wenkbrauwen het beste thuis kunt bijhouden.
Ballonvaarten
Less is more.
Bent u zelf of is een ander een beetje te enthousiast geweest met het epileren van uw wenkbrauwen? Dan helpen wij u graag met het herstellen tot de mooiste en volste versie van uw wenkbrauw weer aanwezig is. Natuurlijk zullen wij u een deskundig advies geven. Maar of u nu wilt gaan voor een volle wenkbrauwen of een smallere variant, voor ons is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het eindresultaat! Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Harsen in Wiechen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen.
Hip! We krijgen een I-Brow Factory in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
En nog hipper is het om dan zonder afspraak even bij The I-brow Factory naar binnen te stappen. Want hier staat dan Vera en haar team klaar om jouw wenkbrauwen of wimpers onder handen te nemen. Barberstation en filmset voor vrouwen. Wie denkt een tuttige salon binnen te stappen komt bedrogen uit. Vera: Het wordt een soort van barberstation voor vrouwen. Als je in mijn zaak naar binnenstapt wil ik dat je echt iets beleeft, een soort van filmset binnenstapt. The I-brow Factory biedt verschillende behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan lash-lifting, vertelt Vera. Bij deze techniek worden de wimpers geverfd en gekruld en lijkt het alsof je veel vollere wimpers hebt. Het ziet er prachtig en heel natuurlijk uit. Epileren of harsen bij The I-Brow Factory kan ook. In het stoere vrouwen concept is natuurlijk ook ruimte voor het epileren of harsen van de wenkbrauw. En ook permanente make-up of het verven met henna hoort tot de mogelijkheden. Op dit moment werkt Vera nog in haar schoonheidssalon Veer in Ewijk. Maar vanaf april is de jonge onderneemster van woensdag tot en met zaterdag in Nijmegen te vinden.
Behandelingen ROC Nijmegen.
Epileren / harsen. Combinatie wimpers / wenkbrauwen. Kaak / wangen. Combinatie harsen bovenlip / kin. Acné behandeling 60 minuten. Shiatsu masssage 45 minuten. Bindweefsel / pincements 45 minuten. De Grafische Werkplaats. 10 juli Helderheid over schoolkosten. 2 juli Statushouders behalen veiligheidsdiploma VCA! 20 juni Opnieuw staakt het openbaar vervoer. 20 juni Talent aan de slag in de zorg. 11 juni Joris van Dinteren wint 2e prijs bij Euregionale Mechatronicawedstrijd! 12 juli Docent Infra GWW. 10 juli Functionaris Gegevensbescherming. 10 juli Onderwijskundig adviseur. 4 juli Docent Veiligheid. 2 juli Gastheer/-vrouw en Bediening. 28 juni HRM adviseur Senior. 7 juni Docent ICT Specialisatie: Microsoft en Cisco. 1 juni Docent Elektrotechniek. 1 juni Docent Installatietechniek. 5 oktober Vrijwillige assistenten taalles NT1 en NT2. Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen. Heb je een vraag? Waar vind je ons? Meld je aan. Hulp bij kiezen. Aanmelden en intake. Klachten en Suggesties. Open Dagen en Infoavonden. 6512 BT Nijmegen.
Less is more.
Less is More, cityspa met een breed scala aan beautybehandelingen en exclusieve producten voor huid, haar en nagels. Onder leiding van Fikriye zorgt een deskundig team van schoonheidsspecialiste in Nijmegen ervoor dat u op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beautybehandelingen.
Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Wenkbrauwen epileren en verven Aanbiedingen Manicure, pedicure, wimperextensions, harsen, massages permanente make-up.
Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Google Maps. E-mail Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen. Aanbiedingen Wenkbrauwen epileren en verven. normaal voor 19, nu voor 1450., Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de look en uitstraling van het gezicht. Het epileren verven van uw wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor.

Contacteer ons

Meer resultaten voor wenkbrauwen epileren nijmegen