wenkbrauwen epileren douglas
Benefit Brow Bar in Tilburg: mijn review.
Ik liet in Kuala Lumpur voor het eerst mijn wenkbrauwen waxen bij Benefit en was daar toen zo over te spreken dat ik snel een vervolgafspraak maakte. Dit keer bij Douglas in Tilburg, waar een Benefit-counter zit. Bij de Brow Bar van Benefit kun je terecht voor alles omtrent je wenkbrauwen: epileren, verven en waxen.
online lenen
Naar de Benefit Brow Bar voor een wenkbrauwbehandeling Beautyscene.
In Nederland vind je de producten van Benefit exclusief bij Douglas, in alle filialen waar ze Benefit verkopen vind je ook de bekende Brow Bars waar je je wenkbrauwen kunt laten doen" hier vind je alle filialen Ik ben in het Douglas filiaal aan de Lijnbaan in Rotterdam geweest, daar had ik een afspraak met Anouka, de Nation Brow Artist van Benefit!
gepolierde chape
wenkbrauwen wenkbrauwen laten epileren wenkbrauwen epileren douglas.
Dit keer bij Douglas in Tilburg, waar een Benefit-counter zit. Bij de Brow Bar van Benefit kun je terecht voor alles omtrent je wenkbrauwen: epileren, verven en waxen. wenkbrauwen wenkbrauwen laten epileren wenkbrauwen epileren douglas. wenkbrauwen wenkbrauwen laten epileren wenkbrauwen epileren douglas.
student
wenkbrauwen wenkbrauwen epileren vorm wenkbrauwen laten epileren douglas.
alleen jammer dat we in belgie geen douglas hebben en speciaal naar nl rijden om mn wenkbrauwen te laten doen vind ik er ook wat over haha. wenkbrauwen wenkbrauwen epileren vorm wenkbrauwen laten epileren douglas. wenkbrauwen wenkbrauwen laten epileren wenkbrauwen epileren douglas.
zwarte lijst
Mijn eerste ervaring met de Benefit Brow Bar bij Douglas Rotterdam My Little Happiness.
Maar wat je zegt; wel een beetje donker opgemaakt, je eigen manier vind ik persoonlijk mooier! Een tijd geleden was ik ook bij de Brow Bar, maar dan om nepwimpers op te laten plakken dat kan ik niet zelf ahha en toen stond ineens de hele Douglas om me heen en fotos te maken van mijn wenkbrauwen, omdat ze ze zo mooi vonden.

Contacteer ons

Zoeken naar wenkbrauwen epileren douglas