opleiding wenkbrauwen epileren
Binnenkort beschikbaar Centrum Voor Avondonderwijs.
Dan is deze allround opleiding Wimper en wenkbrauwspecialist alles wat je zoekt! Tijdens 8 praktijkgerichte lessen ontdek je hoe je professioneel wenkbrauwen stylt en wimpers verlengt. Je leert daarbij te kijken naar de gezichtsvorm en stijl van je klant, waardoor je ze een styling op maat aanbiedt. Jouw vakbekwame docent, een expert op gebied van brow en wimperstyling, zorgt dat jij aan het einde van de rit alle technieken onder de knie hebt. Van wimperextensions One-By-One tot henna, van tijdelijke tot permanente oplossingen, jij doet het allemaal! Duur: 8 lessen. Hou me op de hoogte. LIJST MET CURSUSINHOUD. MODULE 1: Wimperextensions: One-By-One. De verschillende soorten wimperextensions. Materialen en producten. Veilig en hygiënisch werken. MODULE 2: Wimperextensions: 3D Russian Volume. Professionele technieken van 3D Russian Volume. Verschillende toepassingen van 3D Russian Volume. Oogvormen en gezichtsvormen. Werken pincet en tweezer. Perfecte waaiers maken. Dikte van het volume bepalen. Snel en efficiënt plaatsen. Extensions veilig verwijderen. MODULE 3: Wenkbrauwstylist. Verven van wenkbrauwen. Epileren van wenkbrauwen.
polybeton wastafel
Beauty opleiding Epileren / verven Jolange Opleidingen.
Vervolgens worden de expressie en het volume van de wenkbrauwen hier op aangepast. Binnen de kortste keren weet je als geen ander om bij je cliënt de juiste vorm en kleur van de wimpers en wenkbrauwen te bepalen. Inhoud beauty opleiding Wenkbrauwen wimpers epileren / verven.
leningen
Workshop Wenkbrauwstyling Level Up Beauty Academy.
Na de cursus kun je direct aan de slag om de ultieme wenkbrauwen bij uw cliënten te creëeren. Je kan er ook voor kiezen om je onmiddellijk in te schrijven voor de opleiding Allround Wimper Wenkbrauwstyling en leer alle ins outs over Wimpers wenkbrauwen en word een expert! Perfect epileren met pincet.
Bank
Wenkbrauw opleidingen Beauty Opleidingen.
Je kan ervoor kiezen om wenkbrauwen te verven, harsen en te epileren met touw. Je kan kiezen voor een losse module of voor de opleiding Allround Wenkbrauwspecalist, waarbij diverse technieken aan bod komen. Wij bieden de volgende wenkbrauw cursussen aan.:
Cursus Threading Oosters epileren Wellness Academie.
schoonheidsspecialisten en visagisten. Cursus Threading; epileren met een draadje volgens Arabische traditie. Threading: voor het fijne epileerwerk. Threading is bedoeld voor het fijne epileerwerk. Wie wil er bijvoorbeeld geen perfecte wenkbrauwen? Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je gezicht.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding wenkbrauwen epileren